Vragen?
Bel : 06 - 23996660

Winkelmandje

Subtotaal:
Verzendkosten:
Totaal:
(BTW.: )

Over ons

De Verhuisdozen-Winkel is toonaangevend in de verkoop van de allerbeste prijs/kwaliteit verhuisdozen voor zowel de particuliere als zakelijke markt in Nederland en Belgie.

U heeft al genoeg aan u hoofd als u gaat verhuizen, dus laat u adviseren door de professional!

Met onze 15 jaar ervaring in de karton en verhuisbranche weten wij precies wat u voor een geslaagde verhuizing nodig heeft.

Welke soort verhuisdozen verkopen wij?

Wij verkopen uitsluitend nieuwe professionele verhuisdozen, maat 48 x 32 x 36 cm. Onze Premium verhuisdoos, Standaard verhuisdoos en Budgetverhuisdozen. De Premium verhuisdoos en Standaard verhuisdoos zijn gemaakt met het zogenaamde “klik klak” systeem. Deze verhuisdozen zijn in één beweging op te zetten. U heeft geen tape nodig en kunt gelijk starten met inpakken.

Wij garanderen een echt draagvermogen van 50 kg en een stapelwaarde van 600 kg.

Natuurlijk weten wij ook dat niemand 50kg zal dragen, maar het geeft wel aan hoe sterk onze Premium Verhuisdoos en Standaard  verhuisdozen zijn en dat u daarmee al uw verhuisspullen veilig kunt verhuizen. Onze verhuisdozen zijn gemaakt van het allerbeste kraftkarton, dubbelgolf en versterkte handvatten.

Onze Standaard Verhuisdoos is een zelfsluitende verhuisdoos met een draagvermogen tot 30kg en is daarmee altijd nog sterker dan de verhuisdoos van de concurrent.
De Boeken verhuisdoos is een handzaam formaat verhuisdoos en dient met tape gesloten te worden.

Waarom de allerbeste kwaliteit verhuisdozen?

Wij hebben bewust gekozen voor de allerbeste kwaliteit verhuisdoos.Veel aanbieders beweren dat hun verhuisdoos 50kg kan dragen in een verhuisdoos die enkelgolf is. Laat u niets wijsmaken, dat kan echt niet. Onze professionele verhuisdozen kunnen elke test qua draagvermogen, gebruikersgemak en stapelwaarde doorstaan.

Wij leveren onze professionele verhuisdoos aan erkende verhuizers. Deze verhuisdozen worden vele malen gebruikt. Zoals ook u onbezorgd wilt verhuizen zo zit ook de verhuizer niet te wachten op dozen die uit elkaar vallen of inscheuren.

Verhuisdozen om te verhuizen, opslag, en emigratie.

Onze verhuisdozen zijn ook na uw verhuizing eenvoudig te gebruiken in elke opslag of container en door de standaard afmeting van 48 x 32 x 36 cm past deze verhuisdoos in 50 cm schappen.

Onze verhuisdozen gaan jaren mee !

Hierdoor zijn ze stukken goedkoper dan de kunstof kratten. Onze verhuisdozen zijn ook goed stapelbaar tot groote hoogte zonder dat ze ineens inzakken. Bewaar ze voor een volgende verhuizing of gebruik ze als opslagdoos.

Gaat u emigreren en is uw transport over zee? Met onze kwaliteits- verhuisdozen zullen uw waardevolle spullen veilig en onbeschadigd aankomen.

De Verhuisdozen-Winkel denkt met u mee.

Wij denken graag met u mee en laten u profiteren van onze jarenlange ervaring. Kijk ook eens onder de knop verhuistips waarin wij u allerlei tips geven om van elke verhuizing een succes te maken.

We hebben verhuisdozen voor elk budget en hebben ook kwaliteits- budgetdozen.

Laat u niet verleiden door mooie advertenties, want dozen van €0,88 zijn echt kleiner en niet sterk genoeg, maar kunt u toch een vergelijkbare kwaliteit verhuisdoos kopen tegen een goedkopere prijs dan vergoeden wij u het verschil direct.

Mocht u nog vragen hebben dan staat ons deskundig team altijd voor u klaar.

Verhuisdozen van de beste kwaliteit koop je bij de Verhuisdozen-Winkel.
 
Er staan geen producten in deze categorie.

Navigatie