Vragen?
Bel : 06 - 23996660

Winkelmandje

Subtotaal:
Verzendkosten:
Totaal:
(BTW.: )

verhuisdozen

Met onze professionele verhuisdozen van de allerbeste kwaliteit wordt elke verhuizing een succes.
 

Premium verhuisdoos / afmeting: 48 x 32 x 36 cm.

Kiest u voor de Premium verhuisdoos, dan haalt u de allerbeste professionele verhuisdoos van Nederland en België in huis. Deze luxe verhuisdoos is gemaakt van hagelwit krafkarton. Een echt draagvermogen van 50kg, dubbelgolf en een stapelwaarde van 600kg. In één beweging op te zetten en versterkte handvatten.

 

Standaard verhuisdoos / afmeting: 48 x 32 x 36 cm

Kiest u voor de Standaard verhuisdoos dan kiest u voor de allerbeste professionele verhuisdoos van Nederland en België. Dezelfde eigenschappen als de Premiumbox alleen helemaal bruin en daarom goedkoper. Een echt draagvermogen van 30kg en een stapelwaarde van 300kg. In één beweging op te zetten en versterkte handvatten.

 

Budget verhuisdoos / afmeting: 48 x 32 x 36 cm

Kiest u voor de Budget verhuisdoos dan kiest u voor de goedkoopste professionele verhuisdoos van Nederland en België. Deze zelfsluitende verhuisdoos is enkelgolf met een draagvermogen van 20kg en een stapelwaarde van 150kg. Ideaal voor ordners. In één simpele beweging op te zetten en direct klaar voor gebruik.

 

Boekendoos / afmeting: 40 x 27 x 28 cm.

Kiest u voor de Boekendoos dan haalt u een handzaam formaat professionele verhuisdoos in huis. Prima geschikt voor boeken en servies. Deze verhuisdoos dient met tape gesloten te worden.


 

Bestsellers

Navigatie